Verzeker je bouwwerken!

U GAAT BOUWEN? ZORG DAN VOOR EEN DEGELIJKE VERZEKERING!

Je arriveert 's ochtends op de bouwwerf en alle electriciteitskabels blijken gestolen. Je vader komt helpen bij de bouw en krijgt per ongeluk een lading gevelstenen over zich heen... Het zijn maar enkele voorbeelden van wat er allemaal kan mislopen bij een bouwwerk. Tijdens de werken kunnen de opgebouwde constructies ernstig beschadigd worden door weersomstandigheden of uitvoeringsfouten, een helper of bezoeker kan op de werf slachtoffer worden van een ongeval, bouwmaterialen kunnen gestolen worden.

We willen je niet ongerust maken, maar een gewaarschuwd bouwer is er natuurlijk twee waard. Het is dan ook geen overbodige luxe om een degelijke verzekering als bouwer van een woning aan te gaan.

Onze polis beschermt je optimaal als bouwheer tegen heel wat zaken die je kunnen overkomen op de werf.

Denk bijvoorbeeld aan:

- beschadiging van de bouwwerken zelf

- diefstal van bouwmaterialen

- ongevallen overkomen aan de bouwheer, onbezoldigde helpers en zelfs bezoekers op de bouwwerf.

De verzekering kan bovendien worden uitgebreid met 2 belangrijke opties:

- een waarborg tegen schade en hinder bij de buren

- een uitbreiding die de bouwheer toelaat te voldoen aan een aantal verplichtingen uit het lastenboek.

Enkele concrete schadevoorbeelden:

- Door een verkeerde beweging bij het opleggen van de welfsels, stort een deel van het gelijkvloers in: schade 12.500 euro.

- Door een ongeval raakt de werf niet tijdig af en moet de bouwheer tijdelijk een ander onderkomen zoeken.

- Tijdens de bouwperiode gaat de aannemer failliet.

- Een aannemer slijpt uitzettingsvoegen in de vloer (gepolijste beton) en slijpt daarbij op diverse plaatsen doorheen de vloerverwarmingsbuizen.

Al deze zaken zijn perfect verzekerd in onze polis bouwrisico's! Informeer naar onze voorwaarden en begin niet onbezonnen aan het bouwproces. Deze polis geldt zowel voor het bouwen met één of meerdere aannemers als voor zelfbouwers van woningen. Ook de risico's bij grondige verbouwingswerken kunnen door deze splinternieuwe bouwpolis opgevangen worden.

Wij zijn graag bereid u alle inlichten te verschaffen. Stuur ons een bericht via deze website of maak een afspraak via de knop rechtsbovenaan deze pagina.