Thuis lopen we meer gevaar dan we denken …en zijn we met onze gewone polissen niet voldoende verzekerd!

Elke dag gebeuren er in ons land in het privéleven 600 ongevallen met lichamelijk letsel.

Rondom de woning, in de woonkamer en op trappen is een gewone val de grootste oorzaak van lichamelijk letsel (voornamelijk breuken). In de keuken gaat het dan weer vooral om snij- en brandwonden.

Ook het profiel van de slachtoffers varieert volgens de plaats van het ongeval. In de woonkamer zijn kinderen de belangrijkste slachtoffers (vallen en stoten), terwijl de gevaarlijkste plaats voor senioren de badkamer is (uitglijden).

De gevolgen zijn soms dramatisch: langdurige arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies en zelfs blijvende invaliditeit. Dergelijke situatie brengt vaak zeer zware kosten teweeg: denk maar aan verbouwing van de woning en de aankoop en installatie van aangepast materiaal (rolstoel, automatische trap, speciaal uitgeruste auto, enz.).

Een enquête wijst uit dat mensen denken dat ze hiertegen verzekerd zijn via hun standaardpolissen terwijl dit helemaal niet het geval is. Noch de brandpolis, noch de familiale verzekering komen tussen voor eigen thuisongevallen met lichamelijk letsel.

De hospitalisatieverzekering dekt wel de periode van hospitalisatie zelf en ook de medische kosten (opleg)  tot maximum 3 of 6 maanden na ontslag uit het ziekenhuis.

Daarna stopt elke tussenkomst via de polis hospi en blijven belangrijke kosten ten uwen laste. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een traplift; of verbouwing van keuken en badkamer voor rolstoelgebruik; aanschaf auto met aangepaste besturing; enz...

Enkel een degelijke ongevallenverzekering voor uzelf en voor uw gezin biedt hier de juiste oplossing!
Vraag vrijblijvend advies via de knop rechts bovenaan uw scherm.