Reisverzekeringen / Polissen bijstand

 • Vakantiepolis


  Dit is een tijdelijke polis die u en uw gezin verzekert tijdens één reis of vakantie. Zowel de bijstand, repatriëring en medische kosten voor uw medereizigers in het buitenland als de bijstand voor pechhulp, ongeval en repatriëring van uw voertuig kunnen door deze polis gedekt worden.
  Deze polis wordt ook vaak gebruikt voor het verzekeren van uw reisbagage.


  Bijstand op jaarbasis


  Voor cliënten die meerdere reizen per jaar maken of vaak met hun gezin en/of voertuig in het buitenland vertoeven, is een polis op jaarbasis voordeliger.
  Ook in dit contract kan zowel de bijstand personen als de bijstand voor het voertuig worden opgenomen.
  Cliënten die via Henderickx & C° een volledige omniumverzekering op hun gezinswagen hebben, beschikken automatisch en gratis over deze dekking.


  VAB Bijstand op jaarbasis


  Een complete bijstandsverzekering personen en voertuig voor op reis en onderweg, ongeacht het vervoermiddel! (zowel met uw auto als met een trein, bus, vliegtuig, e.d.).
  Repatriëring, medische kosten in het buitenland, vervroegde terugkeer vanuit het buitenland, slepen van uw voertuig, vervangwagen.

  Er is keuze uit 3 formules:

  • Formule 1: basisformule bijstand personen en voertuig.
  • Formule 2: bijstand personen en voertuig + pechhulp.
  • Formule 3: bijstand personen en voertuig + pechhulp + vervangwagen.


  In onze uitgebreide volledige omnium auto is de bijstandsverzekering op basis van formule 3 automatisch en gratis inbegrepen!!

  Wie geen omniumverzekering heeft, kan de VAB-bijstandspolis aan de wettelijk verplichte verzekering BA-auto koppelen of een afzonderlijke polis afsluiten via Henderickx & C°.


  Reisannuleringsverzekering


  Boekt u een reis, maar kan u onverwacht door bijvoorbeeld ziekte of ongeval niet op reis vertrekken? Ook hier biedt Henderickx & C° u de juiste oplossing. 
  Contacteer ons want in functie van uw reisbudget en uw frequentie van reizen, zoeken we voor u de oplossing die het best aansluit bij uw persoonlijke situatie.
  Zowel voor uw privé reizen als voor uw beroepsreizen.


  SPECIALE skiverzekering voor buiten DE piste?


  Voor de durvers bestaat er een speciale skiverzekering "buiten piste". Uw gewone bijstandsverzekering dekt dit risico niet!

  Wij geven u graag alle informatie.