Over ons

Verzekeringen Henderickx & C° n.v. werd opgericht in 1991 en is ontstaan uit de eenmanszaak "Verzekeringen Koen Henderickx", actief in de sector sedert 1983.
Binnen de groep van KBC Bank en Verzekeringen groeiden we als verbonden bemiddelaar voor zowel KBC-Verzekeringen als voor de afdeling KBC-Corporate Insurance, uit tot een van de belangrijkste verzekeringskantoren.

Particulieren, vrije beroepen en zelfstandigen vormen een grote cliëntengroep.
Daarbij gaan we zeker ook de problematiek jongeren niet uit de weg en reiken we hen oplossingen aan om degelijke maar toch betaalbare verzekeringscontracten af te sluiten.

Maar ook als KMO- en industrieverzekeraar verwierf Henderickx & Co heel wat naambekendheid en zijn we uitgegroeid tot een belangrijke marktspeler.

De uitgebreide verzekeringsaudit die we aan cliënten en potentiële cliënten ondernemingen aanbieden, wordt zeer geapprecieerd.
In samenspraak met het bedrijf analyseren we de risico's die de onderneming loopt. Aan de hand daarvan reiken we oplossingen aan om deze risico's te beperken of te beheersen en stellen we een verzekeringsdossier samen op maat van de cliënt!

Door een klantgerichte en persoonlijke aanpak, grondige dossierkennis én door de competentie van onze medewerkers slagen we erin u, uw gezin en uw onderneming beter te verzekeren.

Mensen goed verzekeren motiveert ons!


(Verzekeringen Henderickx & C° n.v., verbonden agent - FSMA 030622A van KBC-Verzekeringen n.v., Professor van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België BTW BE0403.552.563, RPR Leuven)