Evenementen, fuiven, verenigingen

 • Polis evenementen


  Deze polis verzekert allerhande tijdelijke evenementen zoals een stoet of optocht, een feest of (klas)fuif, een BBQ of zelfs buurtfeest of kermis, enz...
  Zowel de aansprakelijkheid van de organisatoren tegenover derden als de lichamelijke ongevallen overkomen aan de vrijwillige helpers kunnen door deze polis gedekt worden. Ook de aansprakelijkheid voor brandschade aan gehuurde gebouwen kan door de polis gedekt worden.
  Het opstellen en afbreken van het evenement is standaard inbegrepen.

  GRATIS INFOFICHE: "Wat u zeker moet weten als u een evenement organiseert" >>

   

  Polis verenigingsleven


  Verzekering voor verenigingen en voor groepen die op geregelde tijdstippen samenkomen, m.a.w. niet voor tijdelijke evenementen. 
  Zowel de bestuursleden als alle andere actieve leden binnen de vereniging kunnen verzekerd worden voor hun aansprakelijkheid tegenover derden en hun lichamelijke ongevallen. Zowel op de weg van een naar een activiteit of (bestuurs)vergadering als tijdens evenementen die georganiseerd worden door de vereniging. Organiseert uw vereniging jaarlijks enkele tijdelijke activiteiten zoals een BBQ of opendeurdag, dan zijn deze automatisch mee gedekt door deze jaarpolis.


  Polis vrijwilligersorganisaties


  Dergelijke organisaties vallen onder een specifieke wetgeving. Ook voor deze verzekeringen verlenen wij u graag het gepaste advies en kan u bij ons terecht.