BESTE KEUZE OMNIUM AUTO!

Hebt u net een personenwagen gekocht? Informeer dan naar onze "beste keuze" omnium auto!
Wij bieden u een "All Risk" omnium met 30 maanden waardegarantie vanaf aankoopdatum en dit zowel voor nieuwe als voor recente tweedehands personenwagens!

En als u kiest voor de formule +10% extra bij totaal verlies of diefstal, dan blijft uw wagen zelfs na verschillende jaren ouderdom nog veel waard.

Een voorbeeld: u koopt een nieuwe auto voor 20.000 euro en sluit onze omniumverzekering af met formule +10%. Stel dat de wagen na 3,5 jaar (42 maanden) totaal verlies is door een aanrijding of gestolen wordt, dan krijg je nog altijd een schadevergoeding van 19.360 euro!

Bovendien hebt u de keuze uit duidelijke, vaste vrijstellingen, los van de verzekerde waarde (€ 250 - 500 - 750 - 1250).

We maken graag een vrijblijvende offerte. Met onze beste keuze "All risk omnium personenauto" bescherm je je aankoop op de beste manier!

En de KBC-VAB jaarbijstandsverzekering voor het ganse gezin, met pechhulp en met vervangwagen? Die is automatisch inbegrepen!

Deze omnium werd reeds uitgeroepen tot DE BESTE OMNIUMPOLIS van alle onderzochte contracten op de Belgische verzekeringsmarkt!!